meny_img.jpg
 
 

Meny

Sommarmenyn bygger på vanliga råvaror men med mycket tanke, tid och arbete bakom. Rätterna ska ha variation och överraska, samtidigt som vi vill att de ska vara enkla att äta och förstå sig på. Alltifrån skaldjur och sparris till tomatillo och burrata. Det är enkelt, kul och framför allt gott! Menyn serveras från 17.00, måndag till lördag hela sommaren.

 

 

Förrätter

Pilgrimsmussla med gurka, ingefära, koriander, sjökorall och ponzu 145 kr

Norröna matjessill med hackat ägg, gräddfil, gräslök, brynt smör och Sivans herrgårdsost 39 månader 145 kr

Burrata med tomater från Långhult, krutonger och basilika 120 kr

Råbiff "Pelle Janzon" med rödlök, gräslök, sikrom, pepparrot och krutonger 175 kr

Råstekt broccoli Kai-Lan med tryffelmajonnäs, senapsört och Sivans herrgårdsost 39 månader 155 kr

Chark från Nibble och Linderödsgris från Gunnagård 175 kr 


Fisk & Vegetariskt

Rimmad torsk från Lofoten med blåmusslor, gurka, aioli, krutonger, persilja och färskpotatis 255 kr 

Fjällröding med kantareller, spritärtor, picklad krondill och Beurre Blanc med rökt forellrom och gräslök samt färskpotatis 295 kr

Broccoli Kai-Lan med kantareller, friterade kronärtskockor, äggkräm med dragon och krutonger 185 kr


Om ni har frågor kring allergier eller särskilda önskemål, prata med personalen - de har stenkoll!

Skaldjur

Toast Skagen med sikrom, citron och brioche 195 kr

200g svenska färska räkor med majonnäs och citron dagspris

Ostron Marennes 35 kr/st

Ostron Gillardeau no.3 65 kr/st


Kött

Grillad kalvbog med sparrisbroccoli, bearnaisesås och pommes frites 265 kr

Grillad Iberico Secreto med tomatillo, pimentos de padrons, gröna tomater, koriander och lime samt pommes frites 245 kr

Sjöns burgare med lagrad ost, tryffelmajonnäs, rostad lök, saltgurka och pommes frites 195 kr

Svensk hängmörad Entrecôte med tomatsallad, bearnaisesås och pommes frites 395 kr 


Dessert

Jordgubbar med fläder, vaniljkräm och havre 100 kr

Sorbet 45 kr/kula

Crème Brûlée 85 kr